2012. március 9., péntek

Méregtelenítés

Méreganyagok kiürítése testi+lelki+szellemi szinten

Gyakorlat - 1. fokozat

Ne hidd el - próbáld ki!
A gyakorlat nagyon elõnyös és hatékony - ha nemcsak olvasod, hanem csinálod is! :-)))
Naponta 2-szer, vagy 3-szor 5 percig ajánljuk végezni a gyakorlatot. (pl. reggel, mielőtt felkelsz az ágyból - és este, mielőtt elalszol - és a nap közepén, amikor van rá lehetőséged. Kényelmesen - akár félálomban is - végezhető gyakorlat. A hátadon fekve legideálisabb - de bármilyen más, számodra kényelmes testhelyzetben is végezhető.)
Bemelegítés: --> Feküdj a hátadra - és vegyél egy jó nagy levegőt. az orrodon (tehát csukott szájjal)... Lassan, kényelmesen... Olyan lassan, hogy ne lehessen hallani  hogy lélegzel --> Fújd ki a levegőt.. Orrodon, csukott szájjal. Úgy, hogy ne lehessen hallani... --> Ezt ismételd meg még 3-szor...

A gyakorlat 1. fokozata:
1) Lélegezz be lassan, az orrodon, csukott szájjal úgy, hogy ne lehessen hallani, hogy lélegzel - közben számolj lassan 3-ig, és emeld meg, told ki közben a hasad amennyire bírod.(=Lélegezz a hasadba.)
2) Fújd ki a levegőt lassan, az orrodon át, csukott szájjal úgy, hogy ne lehessen hallani, hogy lélegzel - közben lassan számolj 3-ig +húzd be a hasad amennyire csak bírod.(=Húzd a köldököd a gerinced felé.)
3) Tartsd feszesen behúzva a hasadat, közben ne vegyél levegőt, míg lassan 5-ig számolsz. (minden következő számnál kicsit beljebb húzhatod a hasad.)
Kezdd újra a gyakorlatot az 1)-től 3)-ig és folytasd a kört 5 percen át... (ha nem végeztél még hasonló gyakorlatot, akkor az 5 perc ideális! Nem kell hosszabb! - ha nehezen megy, kezdheted 2-3 perccel is, és amikor könnyen megy, akkor emeld 5 percre.)
Naponta 2-szer, vagy 3-szor ajánlott végezni a gyakorlatot. (pl. reggel, délben és este. VAGY: reggel, délután -amikor elfáradtál, de még nincs lehetőséged pihenésre- és este)

A gyakorlatot végezd így 7 napon át.
A nyolcadik napon 6-ig számolj a 3)-as résznél. Az 1)-es és2)-es részt változtatás nélkül végezd - ugyanúgy, mint az első 7 napon...

Ezt újra 7 napig végezd így.

A tizenötödik napon 7-ig számolj a 3)-as résznél. Az 1)-es és 2)-es részt változtatás nélkül végezd - ugyanúgy, mint az első 14 napon...

Ezt újabb 7 napig végezd így...
...a továbbiakat a következő hírlevelekben olvashatod...
Ha igen gyors eredményt szeretnél elérni a méregtelenítésben, megnövelheted napi 3-szor 7, vagy 3-szor 10 percre, vagy akár 3-szor , 5-ször 10 percre is. A napi 3-szer 5 percet a legelfoglaltabb ember is meg tudja oldani - és ezzel már komoly eredmények érhetők el.
Nem kell évekig gyakorolni, hogy lásd az eredményt - 3 hét alatt már érezni fogod a jótékony hatást!

...de ne hidd el! Próbáld ki!!!...és ha tetszik, akkor ajánljuk életed végéig minden napra a gyakorlatot! :-)))

Miért szükséges a méregtelenítés?
Miért légzéssel (lélegzéssel/lélekzéssel) méregtelenítünk most?
Méregtelenítés =előnytelen, szükségtelen anyagoktól, energiáktól, érzésektől, gondolatoktól, információktól való megszabadulás =tisztává válás, megtisztulás.

A test megtisztítása belül és kívül
A fizikailag látható szennyeződéseket magától értetődően tisztítjuk le - mossuk le Magunkról. A testünkben felhalmozott szennyeződéseket is tudjuk, hogy rendszeresen szükséges kitisztítanunk - a hogyanokban, a módszerekben vannak eltérések. Néhány nagyon egyszerű és takarékos megoldást ajánlunk Neked ennek a gyakorlatnak a különböző fokozatainál.

A lélek és a szellem megtisztítása
Azok a terhek, melyek gondolataidból és érzéseidből  valamint a világhoz való hozzáállásodból adódnak - gyakran nagyon nehezen viselhetők  Érdemes-e ezektől megszabadulni? Lehetséges-e? ...ha érdemes, akkor hogyan? - a későbbiekben ezekre is választ kapsz.

Nézzük Először testi szinten - kívülről: Ha a tested kívülről szennyezett, azt látod, érzed --> lemosod. Mire érdemes figyelni? Fürödj, vagy zuhanyozz? Hogyan tedd ezt,hogy testi-lelki harmóniádat megteremtsd? Ezt ennek a gyakorlatnak a 4. fokozatánál leírjuk.

Nézzük meg testi szinten - belülről is: Mit jelent belülről koszosnak - vagy tisztának lenni? Ezt nem tudjuk egy belső zuhanyzással lemosni/kimosni? - de igen! Ezt is naponta meg kell tennünk, ha tényleg tiszták akarunk lenni! Hogyan zuhanyozhatunk belülről? - erre is visszatérünk részletesen az 5. fokozatnál.

Ami nagyon fontos - talán a legfontosabb: a megfelelő mennyiségű és minőségű levegő.Tudtad, hogy a légzésen keresztül történik a méregtelenítés nagy része?
Tudtad, hogy sokkal nagyobb százalékban méregtelenít testünk légzésen keresztül, mint az összes többi módon? (emésztésen, bőrön... át.)
Tudtad, hogy a sejtjeid oxigén ellátottságát szabályozni tudod a légzéseddel?

Ezeket a tényeket használjuk a gyakorlat első 3 fokozatánál. ...de kérlek ne hidd el, csak ha tényleg ezt tapasztalod! Csak azt hidd el, amit kipróbáltál - és megtapasztaltál!

Ezzel a gyakorlatsorral egy olyan módszert adunk a kezedbe, amivel harmóniába tudod hozni tested és lelked. (ízlelgesd a lélekzés szót!!! Vissza fogunk még térni rá!)
Nem kerül pénzbe - csak egy kis időbe és egy kis figyelembe.
Ez nem azt jelenti, hogy értéktelen a módszer. Nagyon sokan nagyon sok pénzt kifizettünk különböző tanfolyamokra, könyvekre, és sok időt töltöttünk azzal, hogy kipróbáljuk a legegyszerűbb és leghatékonyabb - leggyorsabban eredményt hozó módszereket.
Ezt kívánjuk most továbbadni Neked - de csak akkor válik a Te Életedben előnnyé, ha kipróbálod...

FONTOS: Figyelj oda MAGadra! Megelőzni egy betegséget, problémát könnyű, ha időt és energiát szánsz arra, hogy EGÉSZséges maradj! MINDEN NAP FOGLALKOZZ az EGÉSZségeddel!!!

...egy betegségtől, problémától megszabadulni mindig nehezebb, mint megelőzni azt.

(bár tény, hogy rengeteg tanulsággal, megértéssel jár, ha megteremtjük magunknak a betegséget, problémát - és utána oldjuk azt meg....)

Mindenkinek alapvető emberi joga az egészség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése