2012. február 28., kedd

Mátrixról!

Nagyon sok találós kérdés kering a Mátrix energetika-módszerről itt-ott a neten, és ha már eljutottál az oldalamra, szeretném egy kicsit megismertetni az én véleményemet is erről a "dologról", amit használok és természetesen tanítok.

A Mátrix energetika gyakorlatilag egy olyan módszer, amit nevezhetnénk tudatos teremtésnek. Itt az a lényeg, hogy ha nem tudsz, nem ismersz valamit, akkor az nincs benne a "fejedben" tehát nem létezik. Ha van egy problémád, és szerinted van egy rossz és egy kevésbé rossz lehetőség ami közül választhatsz, a Mátrix megmutatja neked hogy nem csak két hanem rengeteg lehetőséged van.
Ha ezt a módszert belerakjuk a fejedbe, akkor már mivel tudsz róla tudod is használni!
Tehát azért tudnak nehezen dönteni az emberek, mert azt tudja hogy mit nem szeretne, sőőőőt, lehet hogy azt is tudja hogy mi az amit szeretne, csak nem tudja, hogy azt hogyan valósítsa meg...és mivel nem tudja hogyan lehet megvalósítani ( kvázi nincs a fejében ) Azt mondja jobb esetben hogy nem lehet, rosszabb esetben azt mondja Lehetetlen. Pedig olyan nincs, csak éppen te nem tudod még most rá a választ.
Nem azt mondom hogy bármit azonnal meg lehet vele oldani, mert gondoljunk bele, hogy 35-40 évesen benne vagyunk egy számunkra negatív szituációba, azt mi hosszú évek megfeszített munkájával tettük ennyire borzalmassá, és azt várjuk hogy valaki 2 nap alatt helyretegye????
Hát csodák léteznek, de mivel nagyon sokan fantasztikus kitartással nyakig benne ülnek abba a bizonyos slamasztikába, és nem tegnap csüccsentek bele, onnan kimászni sem egy nap alatt fog. Ha valaki mást mond...hát rajta meg lehet próbálni....a puding próbája az evés, de szerintem ha adunk időt a módszernek, és természetesen magunknak, fantasztikus eredményeket tudhatunk a magunkénak!

Remélem felcsigáztam mindenki érdeklődését!

Varázslatosan szép napot Mindenkinek, és mindenkit arra bíztatok, hogy csodáit amit az élet csak neki tartogat azt vegye észre, lássa meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése