2013. január 9., szerda

Most akkor jó vagy nem?

Nagyon régóta elég erőteljesen kikívánkozik belőlem ezzel a témával kapcsolatban...leszögezném, hogy ez az ÉN véleményem - és nem kívánok senkit meggyőzni.


Szóval aki ismer tudja hogy imádom amit csinálok, nem most kezdtem, és elismernek a szakmában.
Mostanában a hipnózis az előző életekbe visszautazás a pszichokibernetika területére sodort a kíváncsiságom, és a hozzám kéréssel fordulóknak olyanban is tudok segíteni, amit idáig hiányos tudásom miatt nem állt módomban.
Az orvostudomány jelen állapotában csak és kizárólag a tüneteket kezeli...és ezt mindenki elfogadja. A hipnózissal és szuggesztiók segítségével megoldott tüneti kezelés ( tehát nincs gyógyszeradás..stb ) az ki lett kiáltva veszélyes tudatmódosításnak :(
Már a 70-es évek óta csodálatos felfedezések történtek Coué Nansy személyében akinek klinikája is volt ahol a módszerét alkalmazták csak túl hatékony volt, ezért kitalálták hogy veszélyes.

Ha belegondolunk, hogy a 20-as években volt 200 fajta gyógyszer napjainkban meg nem is tudom hány ezer, és az emberek fáradtabbak, és egészségileg elég alapszinten vannak, az "éppen hogy szinten"...de szerintem ez volt a cél.
Ami jó hír, hogy természetesen mindenre van megoldás!
Kicsit meg kéne állnunk, legalább gondolatban, mert siralmas állapotok vannak a fejekben, és a testben is.

Nagyon magasröptű írások , természetesen sok hulladékkal keveredve, ami nagyon zavaró, így ez a káosz belekerül a fejekbe. A tudás még nem megértés. Óriási különbség van a tudom, értem, és megértettem között, és ezt úgy tudjuk leellenőrizni, hogy megvizsgáljuk hogyan cselekszünk konfliktus helyzetben, és hogyan érezzük magunkat.A lényeges dolgok mellett elmegyünk, és tényleg nem látjuk már azt ami ott van. Ennek is megvan az oka.  A kézírás és a nyomtatott írás közötti különbségben keresendő az ok, ami egy jól kitervelt szuggesztiós módszer.
Nap mint nap alkalmaznak rajtunk szuggesztiós technikát, ami azért nagyon hatékony mert nagyon rövid időn belül belehelyeződik a tudat alattiba, és ösztönösen azt a dolgot szeretnénk. Ezért fontos lenne megérteni e módszer mechanizmusát.

Ennek a témának egy egész napos előadást szentelek, amire február 16.-án szombaton kerül sor.
A kezdés reggel 9 órakkor van, és a befejezés ???? 17 óra a meghírdetett, de volt hogy még 19 órakkor is beszéltünk :)
Ha szükséged van egy kis lelki nagytakarításra itt a helyed 


Tehát a témáról bővebben érdeklődőknek február 16.-án lehetőségük lesz belemélyedni a témába, természetesen gyakorlatokkal egybekötött demonstráló előadás lesz.
A részvételhez telefonos fixálás szükséges.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése