2013. január 11., péntek

Hol az az ITT?

A világ amiben élünk mindenki számára más és más, igaz vannak csatlakozási pontok, ami hellyel közzel azonos, vagyis le tudjuk kommunikálni hogy autó ( és mindenki egy 4 keréken guruló motorral ellátott, fedett járműre gondol.). A hétköznapi életben a fizikai síkon ez majdnem tökéletesen működik, de az asztrál szinten és lelki szinten ahol a problémák manifesztálódnak, megtestesülésre várnak ott teljes hiányosságot látok.
A test kommunikálása érzelmekben fejeződik ki, és ha ezt nem értjük nem figyelünk oda szépen lassan jön a fizikai test "betegsége". Amit mi nagyon helytelenül betegségnek és nem jelzésnek tekintünk. Az autós példával élve, ha az autóban felgyullad a kontroll lámpa hogy kevés a víz vagy olaj, az nem azt jelenti hogy rossz az autónk. A testünkkel ugyanez a helyzet. Egy jelzés, az csak jelzés, és nem kéne mindenbe belehalni :( . A rákkal és társaival ugyanez a helyzet, hogy nem a rákba, hanem a tudatlanságukba halnak bele az emberek. Az csak egy feladatnak a jelzése, és ha megoldjuk a test ahogy túlburjánzást okozott, ezt a részt teljesen felemészti, ha nem adunk neki több energiát kvázi megoldottuk a feladatot. A nehézség abból adódik, hogy például a vékonybél társszerve a tüdő. Tehát az emésztési probléma ha az étkezésünket ( bevitt élelmiszer minősége, mennyisége, ideje ) megvizsgáljuk, akkor nézzük meg, hogy a szerv milyen lelki elakadást jelez, és ezt természetesen a tudatalattival lekommunikálva többször és folyamatosan ellenőrizni.
Ennél hatékonyabb eljárás jelen pillanatban nincs. A diagnosztizálás szerintem 100%-osan megbízható.  A gépekkel sem lehet ennyire pontos diagnózis felállítani. A pszichokibernetika már a 70-es években 70-80%-os sikereket produkált, és azóta a pénz és profit miatt veszélyesnek kiáltották ki. Persze hogy veszélyes, mert ebből nem lehet annyi pénzt kivenni. A mostani egészségügyi szolgáltatás az 1920 évekbeli szinvonalat sem tudja nyújtani de az ára amit levonnak tőlünk a 20-as évekbelinek a 40 szerese :(
Ezzel kapcsolatosan előadást tartok február 16.-án szombaton amire előzetes telefonos bejelentkezés szükséges .

Nagy nagy szeretettel várok mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése