2013. január 5., szombat

Melyik új lesz?

Nem tudom, kinek tűnt fel, kinek nem, de az események rendkívüli módon felgyorsultak.
Minden bizonnyal egy nagyon különös és veszélyes évnek nézünk elébe.
2013 történelmi jelentőségű év lehet! A kérdés persze csak az, hogy milyen irányba visz el bennünket...

Fontos megérteni, hogy miközben a pozitív változást akarók egy új, egy másfajta világot szeretnének, és ennek egyre inkább hangot is adnak,
addig maga az elit is egy "új világon" dolgozik, csak neki kicsit más elképzelése van róla, hogy az milyen legyen.

Ezért olyan fontos minél jobban és minél többen felébredni!
Ugyanis ha nem teljesen látod át a dolgokat, hogy mit miért csinálnak, és hová akarnak kilyukadni, akkor téged is simán belemasíroztatnak pontosan abba az új világba, amit építenek.
Hiába vagy te tele jó szándékkal, és akarsz egy jobb új világot. Ha nem veszed a fáradságot, hogy mélységében megértsd, miről szó ez az egész, akkor téged is be fognak szervezni a saját utópiájuk építésébe!!

És most elég rendesen rákapcsoltak.
 Most, hogy Obamát újraválasztották például azt jelenti, hogy már nem kell mérlegeljen olyan dolgokat sem, hogy "mit szólnak majd hozzá a választói" - nem mintha eddig, olyan nagyon izgatta volna, de most már megjátszania sem kell majd magát. Mehet a dolog most már, úgymond, kendőzetlenül.
Bedobhatnak még néhány lapát extra szenet a gépezetbe, és úgy néz ki be is kell nekik, nincs is más választásuk, ha továbbra is elnyomva akarják tartani a mindenfelé egyre jobban ébredező emberiséget. (Az idén meg fogják próbálni lefegyverezni az amerikai lakosságot, és ha az sikerül, onnan már nincs megállás...)

Aki látja/érzi mi zajlik a világban, annak egy kicsit biztosan kiborsódzik a háta ettől az egyre fokozódó feszültségtől. Ahogy gyorsul az ébredés, és vele együtt párhuzamosan gyorsul az elnyomás, ami az ébredést hivatott meggátolni. A két erő mintha versenyezne egymással, hogy melyik ér előbb "oda".

Kinek az új világa fog hát megvalósulni?
Az övék, vagy a miénk?

Lehet, hogy a kérdés az idén dől el?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése