2012. június 22., péntek

Rezgések

Fontos tudatosítani azt, hogy a harag, a félelem, az irigység, a „rossz gondolatok”, a sajnálkozás, az elvárások, a hamisság/hazugság, csalódás-élmények, rosszindulatú fecsegések/pletykák stb „nyomot hagynak” az energiarendszerben, „bepiszkolják” --- A tiszta szeretet-megnyilvánítások, az érdek nélküli elfogadás, a hála és megbecsülés, a szívből jövő megbocsátás és az önzetlen segítségadások pedig javítják az energiarendszerünk állapotát.
A „vonzás törvénye” alapján mindenki olyan megtapasztalást vonz magához, aminek a mintái az energiarendszerében megvannak. Ha valakinek a napjait félelem hatja át, akkor ez az „alacsonyabb” rezgés „alacsonyabb rezgésű” megtapasztalásokba vezeti.
Ha valaki „felül-emelkedik” a félelmein, akkor egyre kevésbé vonz be fájdalmas megtapasztalásokat. Az ’energiarendszer’ megtisztítását tehát azzal kell kezdeni, hogy tudatosan figyelünk a gondolatainkra és érzéseinkre, a tetteinkre --- és amikor „rajtakapjuk” magunkat, hogy ítélkezés jelenik meg vagy olyan gondolat vagy érzés, amiben a „gyengeségünk” jelenik meg [mutatja meg magát], meg kell vizsgálni, hogy miért jönnek elő, és meg kell gyógyítani ezeket. Nem „elnyomni” szükséges az ilyen érzéseket vagy gondolatokat, mert az csak szőnyeg alá seprés, hanem meg kell érteni, hogy mi okozza ezek megjelenését bennünk, mire hívják fel a figyelmet, és meg kell tenni azokat a lépéseket, ami felé a megértés vezet (hogy tisztábban tudjuk megérezni és megélni a szeretet-teljességet)…”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése