2012. április 19., csütörtök

Mikor, mit és miért???

Nagy szeretettel köszöntök minden érdeklődőt!
Először is ez úton szeretném megköszönni azt a sok kedves érdeklődőt akik a Tv felvételem után jelentkeztek.

Most ez úton szeretnék olyan kérdésekre válaszolni amit úgy érzem a legsűrűbben hallok!

A tanfolyamaimhoz és előadásaimhoz nem kell semmilyen alapvégzettség, pontosan az a célom, hogy mindenki megtanulhassa,és szabadon használhassa a már megtanultakat. És az a célom, hogy minél több emberhez eljusson.

Rengeteg olyan gyakorlatsor segíti a használatot ami könnyen érthető, és megtanulható, - itt a fő mozgató rugója az egész módszernek, hogy csinálni kell. Magától nem működik. Tehát ha valaki tenni szeretne valamit a fejlődése, egészsége érdekében, akkor az csak azon múlik hogy és mennyit dolgozik magán, és GARANTÁLOM hogy az eredmény nem marad el!

Azt tanácsolom hogy kezdők, akik még nincsenek megfelelő alapokkal felvértezve szerintem ne a Mátrix energiával kezdjék, mert ott olyan felépítésű a tanfolyam, ami már feltételez egy alaptudást.

MIT??? szerintem ez olyan mint egy főzőtanfolyam, kell a fokozatosság. Tehát én azt ajánlom hogy először magával a rendszerrel ismerkedés az ajánlott, és ott tapasztalatokat szerezni, és az már egy fantasztikus kiindulópont. Ennek elsajátítására indítottam online tanfolyamokat, amikben a gyakorlatokat kényelmesen otthon lehet gyakorolni a kevésbé vállalkozó kedvűeknek, akik vagy nem tudnak eljönni, vagy nem szeretnének mások elött úgymond "butuska" kérdéseket feltenni, vagy esetleg úgy hazamenni hogy jó pár dolgot nem értett.

Szerintem itt van a legnagyobb félreértés. Ez egy tanulási folyamat, és elmondanám mindenkinek hogy nincs jó és rossz kérdés butuska hozzászólás. Hozzám nagyon remélem pont azért jönnek, mert a lehető legérthetőbben és legegyszerűbben elmondom és megmutatom hogyan lehet ezt használni, és mindennapi tapasztalattá tenni.

MIÉRT??? mármint hogy miért ezt használjuk???? Hát mert nem kell hozzá más csak mi magunk és némi tudás! :)

A következő MÁTRIX tanfolyam május 19-20.

Kérdéseiteket mindig szívesen veszem, és bátran kérdezzetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése