2013. április 4., csütörtök

VORTEX

Mi a Vortex?

Az egész életed, ami most történik veled, az egy okozat. Az valamiért történik, és hogy miért?
Mert ezt választottad.
Nem tetszik?
Változtass rajta.
- Hogyan?
Nagyon fontos, hogy jelen helyzetedet átlásd és elfogadd.
Sokan úgy élik meg a kellemetlenségeket, mintha az soha nem változna meg, vagy épp háborognak, harcolnak a körülményeikkel, elfelejtve irányító képességüket, amivel létrehozták tudatlanul is azt, amiben éppen benne vannak.
Tehát nem kell beletörődni, hanem elfogadni ezt, mint egy feladatot, és arra koncentrálni hogy mi az ami ebben a helyzetben a javadat szolgálja.
Sokaknak probléma a mai pénz világában elfogadni a szegénységet, de amíg arra fókuszálsz, hogy nincs, és kevés, és irigykedsz mások tulajdonára, ezzel a HIÁNYT erősíted, és ezzel csak és kizárólag magadnak teszel kárt.
Ha PL: maradjunk a pénznél...tehát nincs belőle elég. Legyen ez a kiindulópont.
 Mi a teendő? ... Amikor ebből a kevésből veszel valamit, légy hálás érte és örülj, hogy ezt megoldottad, és ha átgondolod, hogy ez a kevés hogy szolgálja a javadat, és erre fókuszálsz, és azért vagy hálás ami van, ami már a tiéd...rá fogsz jönni, hogy többed van, mint amire gondoltál, csak nem láttad.
A mai fejlett technika és tudomány, többek között a pszichokibernetika és a  kvantumfizika is alátámasztja és bizonyítja, hogy az érzékelés ezen fokán az energiaszint egy fajta sűrűsödése már tudatosan is elérhető, ahol az idősíkok átlépése lehetséges, és a manifesztálás nem probléma, sőt minden problémára ott a megoldás.
Hogy hogyan lehet ezt elérni? Mindenkinek van sajátja? ...ezt megtudhatod a haladóknak összeállított tanfolyamomon,ahol megtapasztalható a vortex a maga csodás és egységes teljességében.

Időpont:
Április 27
május 18
június 29

Telefonos bejelentkezés szükséges .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése