2013. április 16., kedd

50 % kedvezmény

                                       
                                      50% kedvezmény

A HÁROM VÁNDOR

Egyszer egy sziklás hegységet próbált megmászni három vándor. A fürge, kék ruhás alak magabiztosan haladt felfelé. Figyelt és mindent, amit megtanult, jól hasznosította. Nyughatatlan típus volt, talán kicsit türelmetlen is, de gyorsan haladt. Mögötte szorosan a nagydarab, barna ruhás, erős fickó lépkedett. Ő amolyan ’minden mindegy’ alapon kitartóan követte nyughatatlan útitársát. Igazából még jól is esett neki, hogy ilyen tempót diktált, hiszen így maximálisan kihasználhatta adottságait és jó kondícióban tarthatta magát. A külső szemlélődő hamar észrevette azonban, hogy a harmadik alak, egy narancssárga- vörös ruhás vékony női alak mennyire lemarad mögöttük. Sőt, nem egyszer összeroskad és majdnem sír. A két férfi rendre visszafordul, visszamegy a lemaradt, gyengélkedő társhoz. A kék ruhás alak türelmetlenül nyújtja a kezét a nőnek, aki a sokadik alkalomnál már ezt mondja: nem bírom ezt a tempót. Fáradt vagyok, gyenge vagyok. Hagyjatok itt.

Te is tudod, hogy nélküled nem haladhatunk tovább!- Kiált fel a kék ruhás férfi türelmetlenül. A barna színbe öltözött tagbaszakadt férfi távolabbról, kissé közönyösen figyeli a jelenetet. Kivárja, mi lesz ebből.

A nő nem mozdul a földről, hiába nyújtja felé kezét a férfi.

„Mit tegyek veled? Nem hagyhatunk itt, te is tudod! Miért nem vagy képes lépést tartani velünk?”

„Mert nem bírom ezt a tempót! Miért nem próbálsz inkább megérteni? Annyi mindent tudsz és mégsem értesz. Mindig fentről nyújtod a kezed, de miért nem ülsz egyszer ide mellém és kérdezed meg igazán, hogy mi a bajom? Nem elég, hogy a kezedet nyújtod és mindenáron talpra akarsz állítani! Szeretnék megértést és igazi támogatást!”

A kék ruhás férfi úgy érezte, ez a legnehezebben teljesíthető kérés számára. Hiszen ő a csúcsra akart jutni, tudása legjavát beleadta és nagyszerűen haladt előre… miért kell hát várnia és az időt azzal töltenie, hogy átérezze a másik fájdalmát, melyre kapásból 10 megoldási javaslata lett volna?

Azután rájött, ha nem teszi meg, ha nem ül le emellé a gyenge madárka mellé, akit egyszerűen nem hagyhat itt, akkor bizony soha nem fog feljutni! Hiába a tudása és hiába az erő mögötte…

ha a lélek beteg, sohasem fognak feljutni és hazaérni.

Így a szellemnek be kellett látnia, hogy csak a lélekkel azonosulva, együttműködve tud haladni és lassan leült mellé.
Percek, órák, napok, hetek teltek el, látszólag nem haladtak, ott ültek egyre nagyobb egyetértésben… ők hárman. A test, a lélek és a szellem végre összhangba került és hirtelen a csúcson találták magukat. Egyszerűen megtörtént…


Szóval ezen történettől felbuzdulva alaptanfolyam a holisztikus ( test-lélek - szellem ) jegyében, alapok, módszerek, technikák, amik gyors, hatékony  és praktikus segítség a hétköznapokban.

Nem varázslat, csupán tudás kérdése mennyire tudunk boldogok lenni.

50 % kedvezmény az alaptanfolyamra! 

Időpontok :

Május 4
Május 25
Június 15

Telefonos bejelentkezés szükséges !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése