2012. november 21., szerda

Az időn túúúl


Időn túúúl


Meseszép tájon csodaszép fények, amiket még sosem láttál, és az érzés ami folyamatosan a fejed tetejétől a kis láb ujjadig benned van, ami olyan boldogsággal tölt el, amit szeretnél elmondani mindenkinek.

A csoda amit képes vagy integrálni, lehozni, és behozni az életedbe sokszor olyan mintha leállítaná a gondolataidat. 
Ez olyan, mint amikor tudod hogy el fogsz esni, de amikor elesel, akkor meglepődsz, csak épp nem negatív értelemben.






100-szor megcsináltam, és 100-szor meglepődöm, amikor sikerül, és ez olyan gyermeki örömmel tölt el, mint amikor karácsonykor kibontom az ajándékot, amit a legnagyobb szeretettel csak Nekem csomagoltak be!

Amikor csodát csinálsz, nehéz felfogni, sőt, szerintem nem is igazából felfogható, mert nem logikus.

Ha egy forró vashoz nyúlsz, akkor az elmédnek logikus hogy megégeted a kezed, de ha mész az utcán, és egy vadidegen megölel, az nem logikus, és nem tudod hová tenni...és egyértelműen a külsejére fogsz figyelni, hogy hogyan reagálj logikusan.




De én ezt még nem tartom a csoda kategóriájának, mert megmagyarázható, hogy véletlen!

Amikor van egy találkozód, és előre nem lehet eldönteni hogy milyen lesz a végeredmény és abba belenyúlsz, és jobb lesz, mint az gondoltad volna, az már elgondolkodtató.
Ha reggel kérsz egy meglepetést valakitől, valahonnan....és megkapod...lélegzetelállító.
És amikor ez heteken át megismétlődik, csodás a reggel, amikor szíved megtelik melegséggel, hogy megint egy ÁLDOTT nap, ami azért van, hogy neked mosolyt varázsoljon az  arcodra!

A varázsgyakorlatok tanfolyamom már telt házas, de ha még valaki szeretné megtapasztalni, December 15.-én  megfelelő létszám esetén természetesen indítok másikat, hogy senki ne maradjon le.
Ha valaki szeretne eljönni, de a karácsonyi elfoglaltsága miatt nem tud eljönni, elővételben a januárira is lehet jelentkezni, vagy ajándékba lehet jegyet venni, illetve karácsonyra ajándékozni.

Varázslatosan szép napot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése