2012. október 17., szerda

Miér pont ÉN?





Gondolkoztál már azon, mi okozza, hogy ma, 2012-ben az egyik embernek minden sikerül, a másiknak semmi?

Míg az egyik az egzotikus utazást tervezgeti, a másik harcol a számlákkal. Az egyik mosolyogva ébred élete párja mellett, a másik szomorúan nyugtázza, hogy üres az ágy mellette. Az egyik kicsattan az egészségtől, a másik három felvonásban tudja csak bekötni a cipőjét.

Mégis, mi lehet az oka ezeknek a különbségeknek?

Meg akarom tudni az okát!

Más a gazdasági helyzet számukra? Egyértelműen nem, hiszen mindenki számára azonosak a jelenlegi kihívások.
Másak az emberek, akik élnek körülötte? Na ne, hiszen ugyanaz az ország!
Másak az egészséggel kapcsolatos lehetőségek? Alapesetben ez is azonos. (bár elmehetsz egy magánklinikára, vagy fogadhatsz személyi edzőt is)

A megfejtés nem a különbségekben rejlik, hanem abban, ha megvizsgáljuk, mi az ami mindegyik szituációban azonos!



Mindegy, hogy az anyagi helyzetet, a párkapcsolatot, vagy az egészségi állapotot vesszük alapul, egy dolog mindegyik esetben megegyezik: MI MAGUNK!

Ezt értem, de mit tegyek?

Ezek alapján egyértelmű, hogy elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk, és nem a környezetünket kell megváltoztatnunk! Pedig a meghatározó többség erre törekszik...

Persze vannak olyanok is, akik azt választják, hogy másokra panaszkodnak, őket hibáztatják a saját életükben kialakult helyzetért. Kérdezem én, attól megoldódik a helyzet? NEM!

Hát akkor mi a megoldás?




Csak akkor számíthatsz pozitív változásra az életed bármely, számodra igazán fontos területén, ha elfogadod, hogy csak és kizárólag Te tehetsz ezért!



Ha szeretnél ebben segítséget, gyere el az AJÁNDÉK

 című- Gyakorlatias önismereti tréningre, ahol a kevés elmélet mellett számtalan olyan gyakorlatot végzünk el, ami segíti ezt a pozitív változást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése