2012. október 8., hétfő

A harag is felhasználhaó

                        A harag energiája is felhasználható!


Az életben minden ami körülvesz, sőt még a tested is energiából áll. Ezt nem most találtam ki, hanem már sok nagyon okos fizikus elmondta. Tehát ha ebből a tényből indulunk ki, akkor logikusan tudjuk osztályozni az energia szintjeit, és erősségüket.
A magas rezgésű energiák a szeretet, odaadás, figyelmesség, boldogság, szeretet.
Az alacsony rezgésű energiák a félelem, harag, düh, féltékenység, bánat.

Ezt gondolom már mindenki tudja,....DE az alacsony rezgésű energiák azért mert alacsony rezgésűek, az  nem jelenti, hogy egyben gyengék is lennének. SŐT!!!!! Ezek az energiák sokkal erősebbek, mint pl. a boldogság, és hatékonyabban kényszerítenek cselekvésre, mint a magas rezgésű pozitív energiák.

Amit mindenki tapasztalta életében, micsoda ereje van egy heves vitának, és mennyi energia kárba vész, odaadjuk, elfecséreljük vitapartnerünkre, pedig felhasználhatnánk saját fejlődésünk érdekében, igaz hogy egy kis gyakorlás kell hozzá.

Szóval, ha vitatkozunk, akkor hatalmas mennyiségű energiát DOBUNK KI AZ ABLAKON!
Ha valaki panaszkodását hallgatjuk, akkor hagyjuk, hogy ellopja az értékes energiánkat!

Az energiaszintünkért mi vagyunk a felelősek, és igenis fontos, hogy tisztába legyünk vele hogy mi, mennyi energiánkat emészti fel, és milyen lehetőségünk van az elveszített energia pótlására!

És itt jön egy nagy csavar!! A harag, düh hatalmas elementális erős energia, amit fel tudunk használni a saját magunk fejlődése érdekében!

Hogyan?????

Szeretettel meghívlak erő és energia felhasználási előadásomra!

November 3.-án szombaton 9-16 óráig.

Bejelentkezés szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése