2012. január 27., péntek

Mátrix, gyógyítás, gyógyulás



Mire jó ha megtanulja? Kinek ajánlom?

A mátrix energia egy komplex és összetett módszer, egy összetett alkalmazással. Elsősorban szemléletváltásra nézőpont átalakításra és másodsorban, mellékhatásként gyógyításra használható.
Az én tanfolyamaimon elsősorban blokkok és hiedelmek feloldására, elengedésre és gyógyításra fókuszálunk, és ebből a szemszögből világítom meg a használhatóságát.
Tartózkodom az úgymond cirkuszi mutatványoktól, mert sokszor azt tapasztalom, hogy ezt a fantasztikus módszert lealacsonyítják holmi - " hogy vegyük le a másikat a lábáról?"
Személy szerint komoly akut problémák megoldására szeretném átadni, és úgy hogy a tanítvány utána otthon tudja hasznosítani, és ne rám legyen utalva! 
A módszer könnyen megtanulható, elsajátítható, és otthon a gyermeken, férjen, anyóson, szomszédon használható, alkalmazható!
EZ A CÉL! Tanulja meg, vigye haza....és ALKALMAZZA!


Azt fontos tájékoztatásként közlöm, hogy sokan akik ezt a módszert oktatják, tanítják, bemutatják....nem használják gyógyításra. Az alkalmazásban szerintem rengeteget számít a tapasztalat.

Szerintem ha valaki fejlődni szeretne, jó lehetőség ez a módszer, és hallgasson mindenki a megérzéseire!
Ha valaki nem szeretné megtanulni a módszert, de kezelésen részt szeretne venni, akkor a következő telefonszámon szívesen állok a rendelkezésére: 0620-357-11-34
Ha akut a betegség akkor szerintem maximum 3 kezelés alkalmával látható és érezhető változásnak kell hogy történjen, ha ilyesmi nem tapasztalható akkor:
- Valami elkerülte a figyelmüket
- Más terapeutát kéne választani ( nem azt sugallom, hogy nem jó a terapeuta, csak hogy talán más módon megközelítve talán hatékonyabb eredmény érhető el )
- Nem vagyunk még készek elengedni ezt a fajta betegséget

Akkor viszont az elengedést kell erősíteni.


Remélem mindenkinek felkeltettem az érdeklődését!
Ha bármilyen kérdés merült fel Önben, szívesen állok rendelkezésére!
A fenti információk továbbíthatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése